search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:29
MENU CLOSE

Δημοσίευμα-σοκ για Ολυμπιακό: Πότε αποσύρονται Σπανούλης και Πρίντεζης

08.06.2019 06:36
Δημοσίευμα-σοκ για Ολυμπιακό: Πότε αποσύρονται Σπανούλης και Πρίντεζης - Media

 

Το 2020 ο Βασίλης Σπανούλης βάζει τίτλους τέλους σε μια σπουδαία καριέρα, για το 2021 πάει ο Γιώργος Πρίντεζης, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Φως των Σπορ”.

Σύμφωνα με το ΦΩΣ του Σαββάτου, και ο Νότης Ψιλόπουλος, η ερχόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία για το αρχηγικό δίδυμο του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Ο «ερυθρόλευκος» αρχηγός θα τερματίσει την ένδοξη καριέρα του τη σεζόν 2020, κλείνοντας μια λαμπρή και γεμάτη δεκαετία στο λιμάνι. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το ζητούμενο για τους Αγγελόπουλους: Να δουν τον θρύλο του Θρύλου να κλείνει τη φανέλα του στο μεγάλο λιμάνι και ακολούθως η φανέλα του να τοποθετηθεί στην οροφή του ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, από την άλλη, αναμένεται να συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2020, αλλά έχει τη διάθεση να συνεχίσει μέχρι το 2021. Είναι στα 34 του χρόνια, αλλά βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και σωματική κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι σωστή διαχείριση για να έχει την επιθυμητή διάρκεια στη σεζόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:27