search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Οι 6 παρουσιάστριες που παραμένουν στον Alpha την ερχόμενη σεζόν

08.06.2019 07:01
Στο ΕΣΡ η εξαγορά του ALPHA από τον Βαρδινογιάννη - Media

 

Η σεζόν στέφθηκε με επιτυχία για τον ALPHA μιας και τα νούμερα τηλεθέασης παρέμειναν υψηλά καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019.

Aλλαγές σίγουρα θα υπάρξουν τόσο στο πρόγραμμα του καναλιού όσο και στη δομή των εκπομπών που πήραν το πράσινο φως, καθώς η ανανέωση κρίνεται απαραίτητη προκειμένου το τηλεοπτικό κοινό να μη χάσει το ενδιαφέρον του.

Το κανάλι από τη μεριά του, έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του όσον αφορά στα πρόσωπα που επιθυμεί διακαώς να κρατήσει στο ενεργητικό του και παρά το γεγονός πως στη περίπτωση ορισμένων παρουσιαστριών το συμβόλαιό τους δεν έχει ακόμα ανανεωθεί, η παραμονή τους στην Κάντζα θεωρείται δεδομένη.

Τρανό παράδειγμα, η Αγγελική Νικολούλη. Δεν είναι όμως η μοναδική…

Αγγελική Νικολούλη

Η πρώτη κυρία του αστυνομικού ρεπορτάζ θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν το «Φως στο Τούνελ» με το συμβόλαιό της να αναμένεται να ανανεωθεί άμεσα. Η μόνη περίπτωση να μην συμβεί κάτι τέτοιο είναι να επιθυμήσει η ίδια να αποχωρήσει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα μένει, οι συνεργάτες… φεύγουν. Ορισμένοι από αυτούς τουλάχιστον.

Το «Happy Day» θα εξακολουθήσει να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές, όχι χωρίς αλλαγές όμως. Εξάλλου, σε κάθε σεζόν βλέπουμε νέα πρόσωπα να προστίθενται και κάποια να αποχωρούν.

Ράνια Τζίμα

Η Ράνια Τζίμα έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο παιδί του ALPHA. Το πιθανότερο είναι το δίδυμο Τζίμα – Λάμπρου να χωριστεί, η ίδια όμως παραμένει στο κανάλι της Κάντζας, όπως και ο συμπαρουσιαστής της.

Ελένη Μενεγάκη

Η σεζόν που φτάνει στο τέλος της υπήρξε μία από τις καλύτερες για την Ελένη Μενεγάκη. Την ίδια ώρα, οι διαφημιστές… κάνουν ουρά για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, με τον κανάλι να μην σκέφτεται καν την πιθανότητα να συνεχίσει χωρίς την Ελένη.

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία έχει υπογράψει συμβόλαιο 1 + 1, με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» να διατηρεί τη θέση της στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Αυτό που δεν θεωρείται βέβαιο είναι η παραμονή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Ελεονώρα Μελέτη

Αποτέλεσε την έκπληξη της late night ζώνης. Πρώτη και με διαφορά, κατάφερε να ξεπεράσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να γίνει συνήθεια στη μεταμεσονύκτια ζώνη.

Συνεχίζει κανονικά την ερχόμενη σεζόν με το ίδιο ακριβώς project.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46