search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:47
MENU CLOSE

«Βόμβα» από τη Τζένιφερ Άνιστον: Είμαστε όλοι έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή

08.06.2019 07:33
Τζένιφερ Άνιστον: Το ασυνήθιστο διακοσμητικό που έχει στο κομοδίνο της (Photos) - Media
 
Η Τζένιφερ ‘Ανιστον αποκάλυψε ότι όλοι οι συντελεστές της αμερικανικής δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “Friends”, είναι έτοιμοι να επαναλάβουν τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους σε όλο τον κόσμο.
 
Η 50χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο “The Ellen DeGeneres Show” και απάντησε στις φήμες ότι όσοι συμμετείχαν στην κωμική σειρά Friends είναι προετοιμασμένοι να επιστρέψουν για τελευταία φορά στο τηλεοπτικό πλατό.
 
Η κωμική τύπου sitcom σειρά ήταν παγκόσμια επιτυχία και προβλήθηκε από το NBC για 10 σεζόν, από το 1994 έως το 2004, κάνοντας γνωστούς όλους τους ηθοποιούς.
 
Η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Μάθιου Πέρι ήταν οι πρωταγωνιστές μαζί με την Τζένιφερ ‘Ανιστον.
 
Η ‘Ανιστον είπε ότι “όλα θα μπορούσαν να συμβούν” όταν ρωτήθηκε “αν μία επανένωση είναι στα σχέδια”.
 
Η ηθοποιός απαντώντας στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας, Έλεν ΝτιΤζενέρις είπε: «Γιατί όχι;» Ξέρετε τι, επειδή, ακούστε, σας το είπα. Θα το έκανα … Τα κορίτσια θα το έκαναν και τα αγόρια θα το έκαναν. Είμαι σίγουρη. Ακούστε. Θα μπορούσε να συμβεί”.
 
Προηγουμένως αστειευόμενη με την παρουσιάστρια είπε “ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε” αυτό είναι ένδειξη ότι μπορεί να υπάρξει και επανασύνδεση των ηθοποιών της σειράς “Friends” αλλά ίσως να μην έχουν όλοι την ίδια άποψη.
 
Η Λίζα Κούντροου, είπε ότι πιθανές συζητήσεις επανένωσης είναι “θλιβερές” και απέρριψε τις σκέψεις ότι το σίριαλ θα είχε επιτυχία, τώρα που όλοι οι πρωταγωνιστές είναι 50 ετών.
 
“Ήταν μία σειρά για ανθρώπους στην ηλικία των 30. Η σειρά δεν αφορά τους ανθρώπους στα 40 και στα 50 τους χρόνια” τόνισε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45