search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Λοβέρδος για ΣΥΡΙΖΑ: Φέρανε τροπολογίες-πλυντήρια – Αν τα είχαμε κάνει εμείς θα μας κρεμούσαν στο Σύνταγμα

08.06.2019 08:34
loverdos-4.jpg

 

Πελατειακό κόμμα χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξή του στα «Ακραία Φαινόμενα» με τους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη, στον ΣΚΑΪ.

«Εσείς είδατε τον φερετζέ και δεν είδατε από κάτω. Να σας πω εγώ τα από κάτω. Δεν υπάρχει πλυντήριο που να μην το βάλανε σε τροπολογία αυτό το τριήμερο. Δεν υπάρχει κανένα. Υπάρχουν ορισμένες διατάξεις, χάρες σε επιχειρηματίες συγκεκριμένες. Αν είχαμε κάνεις εμείς μια τροπολογία τέτοια θα είχαμε κρεμαστεί στο Σύνταγμα και όχι μόνο, θα μας φτύνανε κιόλας. Εχθές είχαμε μία τροπολογία ευεξήγητη για ποιον αφορά», δήλωσε ο Α. Λοβέρδος.

«Λέω διαρκώς ότι φέραν τροπολογίες πλυντήρια και ο διάλογος γινόταν για κάποιο διορισμό στη Βουλή. Ξέφυγε το μεγάλο θέμα. Αυτό που έζησα αυτό το τριήμερο δεν το έχω ξαναζήσει. (Ο ΣΥΡΙΖΑ) είναι το πιο πελατειακό κόμμα σε επίπεδο πλιάτσικου μετά τη μεταπολίτευση» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν στη Βουλή ο Α. Λοβέρδος είπε: «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ρεαλισμό και στον κυνισμό. Άλλο ρεαλισμός, άλλο κυνισμός. Αυτά τα λόγια που ακούσαμε αυτές τις ημέρες ήταν κυνικά. Αυτό που ειπώθηκε ότι έχω κάποιες επαφές εγώ και το κάνω. Δεν λέγεται αυτό. Το είπε όμως».

«Παρότι πάνω στην κ. Χριστοδουλοπούλου (…) έγινε το εξιλαστήριο θύμα και η στάση της παραίτησής της ήταν καλή η φράση ‘έχω κάποιες διασυνδέσεις και το κάνω’ δεν λέγεται από ένα πολιτικό ο οποίος χαρακτήριζε όλο το προηγούμενο πολιτικό σύστημα ως παλαιό και διεφθαρμένο», πρόσθεσε.

Τέλος, επισήμανε ότι επέλεξε «το εγκώμιο ως οφείλω και ως πιστεύω του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Είπα ότι δεν τελείωσε πολιτικά. Έχει πολιτικό και θεσμικό μέλλον. Δεν του έκανα ένα πολιτικό μνημόσυνο. Και δεύτερον ό,τι πιστεύω και το είπα στην κ. Γεννηματά και στα αρμόδια όργανα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:28