search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:58
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Δύο εταιρείες κολοσσοί διαπραγματεύονται τη συγχώνευσή τους

09.06.2019 05:13
ΗΠΑ: Δύο εταιρείες κολοσσοί  διαπραγματεύονται τη συγχώνευσή τους - Media

 

Η Raytheon και ο όμιλος United Technologies Corp διαπραγματεύονται τη συγχώνευσή τους, έγραψε η εφημερίδα The Wall Street Journal χθες Σάββατο, επικαλούμενη πηγή ενήμερη για τις επαφές.

Η ένωση, με όρους ισοτιμίας, δεν αναμένεται να επηρεάσει τα σχέδια της UTC που προβλέπουν την ανεξαρτητοποίηση και τη μετατροπή σε χωριστές οντότητες δύο από τις εταιρείες του ομίλου, της Otis (ανελκυστήρες) και της Carrier (κλιματισμός), σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της United Technologies Γκρεγκ Χέιζ αναμένεται να αναλάβει να διοικήσει της νέας ενοποιημένης εταιρείας και ο διευθύνων σύμβουλος της Raytheon Τόμας Κένεντι πρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα .

Οι διοικήσεις των δύο εταιρειών θα μπορούσαν να ανακοινώσουν πως κατέληξαν σε συμφωνία εντός ημερών, σύμφωνα με τη Τζέρναλ.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15