search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:52
MENU CLOSE

Κεραμέως: Η κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων

09.06.2019 06:04
Νομοσχέδιο για ιδιωτική εκπαίδευση: Είμαστε ανοικτοί σε βελτιωτικές προτάσεις, λέει η Κεραμέως - Media

 

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που θα προκύψει από τις επικείμενες εθνικές εκλογές θα είναι μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, μακριά από το διχαστικό λόγο στον οποίο τόσα χρόνια επενδύει ο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει, στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υποψήφια της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Αθήνας Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως σημειώνει ακόμα ότι «η αυτοδυναμία είναι εφικτή και ευκταία ώστε να υπάρχει να υπάρχει προοπτική και σταθερότητα στην υλοποίηση του προγράμματος της ΝΔ». Και συμπληρώνει ότι «σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει, σε όλους τους τόνους, ότι ανεξαρτήτως αυτοδυναμίας στη νέα Βουλή επιδίωξή μας θα είναι να πετύχουμε τις ευρύτερες δυνατές κοινοβουλευτικές και πολιτικές συναινέσεις για την περαιτέρω στήριξη των μεταρρυθμίσεων και τη σταθερή πορεία που χρειάζεται η χώρα».

Ερωτηθείσα για την Παιδεία αναφορικά με το πρόγραμμα της ΝΔ η Νίκη Κεραμέως, στη συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δηλώνει: «Εφόσον αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας, θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα για την Παιδεία που έχουμε εξαγγείλει, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποκαταστήσουμε τη μεγάλη ζημιά που έχει επιφέρει αυτή η κυβέρνηση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα».

Τέλος, αναφερόμενη στις προτεραιότητες της ΝΔ, η κ. Κεραμέως τονίζει:« Οι προγραμματικές μας θέσεις αποσκοπούν στην απελευθέρωση των παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας μας και στη δημιουργία νέου πλούτου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:52