search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:18
MENU CLOSE

«Εμφύλιος» στην οικογένεια Γραικού

09.06.2019 08:00
«Εμφύλιος» στην οικογένεια Γραικού - Media
 
Ενδοοικογενειακός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει πάνω από το μνήμα τού άγρια δολοφονημένου Δημήτρη Γραικού, σύμφωνα με την Espresso.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η χήρα και τα αδέλφια του αδικοχαμένου επιχειρηματία έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου διένεξη, με τους δικηγόρους τους να απειλούν με μηνύσεις. Λίγες ώρες αφότου ο 46χρονος έμπορος κρεάτων Δήμος Δήμου κρίθηκε προφυλακιστέος για τη στυγερή δολοφονία του Γραικού, η χήρα του θύματος Δέσποινα Τσακαλίδου αποφάσισε να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής μαζί με την κόρη της, εκπροσωπούμενη από τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ενώ τα αδέλφια του 59χρονου εκπροσωπούνται νομικά από τον δικηγόρο Νίκο Διαλυνά.
 
Μέσω του κ. Κούγια, η χήρα προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις σε βάρος όσων προσέβαλαν την προσωπικότητά της και τη «φωτογράφισαν» συνδέοντάς τη με τον φόνο του συζύγου της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 o κ. Κούγιας, ως και την αποκάλυψη της δολοφονίας η εντολέας του αντιμετώπιζε προβλήματα από την οικογένεια Γραικού, που πίστευε ότι η ίδια εμπλέκεται στο έγκλημα. Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος δεν παρέλειψε να αναφέρει την πιθανότατα εμπλοκής και δεύτερου ατόμου στη δολοφονία του 59χρονου.
 
«Ούτε ένας από αυτούς, οι οποίοι προσέβαλαν σε σειρά εκπομπών και σε σειρά αναρτήσεων την τιμή των μελών της οικογένειας Γραικού, δεν είχε το θάρρος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ενώ επί σειρά μηνών με τις υποψίες τις οποίες είχαν δημιουργήσει είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη τόσο στη σύζυγο του θύματος όσο και στην επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, και σε ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας.
 
Όμως, ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς έριξε «βόμβες» μιλώντας στην «Espresso» αναφορικά με την πρόθεση της χήρας να προχωρήσει δικαστικά εναντίον του αδελφού και της αδελφής του άντρα της. «Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε κάποιον να κάνει αυτό που θέλει, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει και τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή του η πράξη.
 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρώ πως θα ήταν τραγικό λάθος της χήρας να στραφεί εναντίον των πελατών μου, καθώς, μοιραία, θα αναγκαστούμε να αποκαλύψουμε στοιχεία της δικογραφίας που, πιστέψτε με, δεν θα της αρέσουν καθόλου» προειδοποίησε και πρόσθεσε: «Αν κάποιος μας πετάξει το γάντι, εν προκειμένω η χήρα, εμείς θα το σηκώσουμε, θα το πάρουμε και θα απαντήσουμε. Και η απάντηση θα έχει συνέπειες».
 
Ο κ. Διαλυνάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι, αν και οι δύο πλευρές επιθυμούν την τιμωρία του δράστη, βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα για μεταξύ τους αντιδικίες. «Η πατρική οικογένεια και η χήρα δεν μπορώ να πω ότι είναι στην ίδια πλευρά. Αν οι εντολείς μου προκληθούν από τη νύφη τους, θα αναγκαστούν μέσω εμού να βγάλουν στη φόρα έγγραφα-φωτιά από τη δικογραφία» κατέληξε ο κ. Διαλυνάς, αναφερόμενος σε καταθέσεις «βόμβα» που έχει στα χέρια του, ανάμεσά τους μιας Ρουμάνας… καφετζούς και ενός άντρα!
 
Ο κ. Διαλυνάς πέρασετο κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης μαζί με τα αδέλφια τού Δημήτρη Γραικού, για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην 5η τακτική ανακρίτρια, ενώ ζήτησαν να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος από τον 46χρονο Δήμου. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, πάντως, δεν αποδέχτηκε στην απολογία του την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, επιμένοντας ότι επρόκειτο για ατύχημα.
 
Πηγή: enikos.gr/Espresso
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30