search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:18
MENU CLOSE

Πόπη Τσαπανίδου: Αποκαλύπτει την ηλικία της – «Μένω μόνη μου» (Video)

09.06.2019 14:51
Πόπη Τσαπανίδου: Αποκαλύπτει την ηλικία της – «Μένω μόνη μου» (Video) - Media

 

Η Πόπη Τσαπανίδου κάθισε για πρώτη φορά στον καναπέ του Dot και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, ακόμα και σε αυτές που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή. Ιδιαίτερη ήταν η απάντηση που έδωσε η γνωστή δημοσιογράφος, όταν ρωτήθηκε αν μένει μόνη ή μαζί με τον σύντροφό της.

«Μένω στην Κηφισιά μόνη μου. Γιατί, κακό είναι; Γιατί να μείνω με κάποιον; Μένει κάπου αλλού. Είμαστε λίγο μεγάλοι για να μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει το σπίτι του. Είχαμε στρώσει ο καθένας τη ζωή του, μεγαλώσαμε, ποιος ο λόγος; Αλλιώς είναι όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι και είναι νεαροί και θέλουν να μείνουν μαζί, να κάνουν παιδιά, γάμους, να τα βάλουν όλα κάτω από μια κοινωνική στέγη και αλλιώς είναι όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους. Εκεί πια κάνεις μία σχέση που δεν θα σε κρατήσει τίποτα μαζί παρά μόνο η επιθυμία να είσαι. Είμαι πολύ μεγάλη για να πω ότι κάνω γάμους. Είμαι 52. Όχι μόνο τα λέω, θέλω να κάνω και καμπάνια: Αφεθείτε να γεράσετε», κατέληξε η Πόπη Τσαπανίδου.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00