search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:44
MENU CLOSE

Άγρια επεισόδια στον Κορυδαλλό – Μαχαιρωμένοι κρατούμενοι στο νοσοκομείο

09.06.2019 15:59
Άγρια επεισόδια στον Κορυδαλλό - Μαχαιρωμένοι κρατούμενοι στο νοσοκομείο - Media
 

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές Κορυδαλλού το απόγευμα της Κυριακής, καθώς, βάσει πληροφοριών, υπήρξε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στη Β’ πτέρυγα των φυλακών. Στην άγρια συμπλοκή συμμετείχαν Αφγανοί, Πακιστανοί και Γεωργιανοί κρατούμενοι ενώ ενεπλάκησαν και έγκλειστοι στην Α’ Πτέρυγα. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι κρατούμενοι είχαν πάρει κλειδιά από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Τρεις κρατούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένοι από αυτοσχέδια μαχαίρια στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ επειδή η κατάσταση των δυο εκ των τραυματιών κρίθηκε σοβαρή, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους παρέλαβαν για να τους μεταφέρουν σε νοσοκομεία εκτός φυλακών..

Προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστοι οι λόγοι της άγριας συμπλοκής, ενώ σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης το επεισόδιο έχει λήξει. Πάντως, για καλό και για κακό, η αστυνομία ενίσχυσε τις περιπολίες εκτός των φυλακών.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης

Περιορισμένης έκτασης επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων διαφορετικής εθνικής καταγωγής έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στη Β΄ πτέρυγα της φυλακής Κορυδαλλού, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Κατά τα επεισόδια 3 κρατούμενοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι 2 εντελώς ελαφρά.

Με την παρέμβαση των υπαλλήλων η τάξη έχει αποκατασταθεί πλήρως στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ γίνεται έρευνα στους χώρους κράτησης.

Πληροφορίες: ΑΝΤ1/Alpha

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:44