search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:34
MENU CLOSE

Μυστήριο στην Κύπρο: Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε μέσα σε μπάλα σανού

09.06.2019 18:33
Κάθειρξη 20 ετών σε πρώην αστυνομικό στην Αγία Βαρβάρα: Δεν κατάλαβα ότι σκότωσα την 6χρονη κόρη μου - Media

 

Σε συναγερμό τέθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό απανθρακωμένου πτώματος, μέσα σε μεγάλη μπάλα σανού, σε χωράφι στο χωριό Κιβισίλι, της Επαρχίας Λάρνακας. Η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το philenews.com, πρόκειται για τη σορό άντρα, αγνώστου ταυτότητας, η οποία εντοπίστηκε δεμένη.

Στη σκηνή βρίσκεται και όχημα της Αστυνομίας για μεταφορά της σορού, ενώ αυτή την ώρα στη σκηνή βρίσκεται ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, για διενέργεια αυτοψίας.

Η φλεγόμενη μπάλα σανού, έγινε αντιληπτή από οδηγούς που περνούσαν από την περιοχή (δρόμος Ζυγίου – Κιβισιλιού) και όταν κάποιοι πλησίασαν αντιλήφθηκαν, πιθανόν, ανθρώπινο σώμα.

Στη σκηνή μετέβησαν αμέσως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, αλλά και Πυροσβεστικό Όχημα για κατάσβεση της φωτιάς.

Διαπιστώθηκε τότε, πως επρόκειτο για σορό άντρα, αγνώστου ταυτότητος. Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε και γίνονται όλες οι απαραίτητες έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται παράλληλα, το κατά πόσο το πτώμα του άγνωστου άντρα, να μεταφέρθηκε εκεί από άλλη περιοχή και ύστερα να τέθηκε η φωτιά.

Όσον αφορά τη σκηνή, πρόκειται για την ερημική περιοχή «Παρασόλιες», 200 μέτρα από παραλία. Εκεί υπάρχουν διάφορα αγροκτήματα και εξοχικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:31