search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:24
MENU CLOSE

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ: Να μας πει ποια επιδόματα θα καταργήσει (Video)

10.06.2019 12:39
Αυτό είναι το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ (Photo) - Media

 

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ με αφορμή δηλώσεις της βουλευτού του κόμματος Όλγας Κεφαλογιάννη σχετικά με την επιδοματική πολιτική, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, παραθέτοντας το σχετικό βίντεο, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «κάθε μέρα που περνάει, το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο. Σήμερα, η βουλευτής Α’ Αθήνας, κ. Ο. Κεφαλογιάννη, σε ένα πρωτοφανές κρεσέντο νεοφιλελεύθερου κυνισμού, δήλωσε ότι “επιδοματικές πολιτικές έχουν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής”.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ. Ιδιωτικοποίηση του κοινωνικού κράτους, για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων. Ό,τι δηλαδή απαιτούσε το ΔΝΤ, και αποκρούστηκε από τη σημερινή κυβέρνηση, έρχεται τώρα το κόμμα του κ. Μητσοτάκη να το εξαγγείλει.
 
Ποια ακριβώς κοινωνικά επιδόματα θέλει να καταργήσει; Το επίδομα παιδιού; το επίδομα στέγασης; Τα προνοιακά επιδόματα αναπηρίας; Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης; Το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων; Τα σχολικά γεύματα;
 
Ο κ. Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:24