search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:57
MENU CLOSE

Και επισήμως εκτός Happy Day ο Δήμος Βερύκιος: Η ανακοίνωση της Τσιμτσιλή (Video)

11.06.2019 07:57
Και επισήμως εκτός Happy Day ο Δήμος Βερύκιος: Η ανακοίνωση της Τσιμτσιλή (Video) - Media

 

Παρελθόν αποτελεί και επισήμως ο Δήμος Βερύκιος από την εκπομπή Happy Day. Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού καλημέρισε τους τηλεθέατες ανακοίνωσε την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας και ευχαρίστησε τον Δήμο Βρύκιο για την παρουσία του στην εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια. Όπως τόνισε, η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε, με αφορμή την έναρξη της πλοεκλογικής περιόδου να εστιάσει στον ψυχαγωγικό τομέα και να αφαιρέσει το κομμάτι που ασχολούταν με την πολιτική ενημέρωση.

«Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μία εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε μερικά λεπτά, συνδεόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, από την αρχή της εκπομπής, με το ραδιόφωνο για την ραδιοζεύξη με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε επίσημα σε προεκλογική περίοδο και η διοίκηση του Alpha αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο Happy κομμάτι του και να μην σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Εμείς, επειδή μπορούμε να παίζουμε μπάλα και στα δύο γήπεδα, είπαμε αυτές τις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν να σας κάνουμε παρέα με πιο χιουμοριστικά θέματα, με πιο ωραία διάθεση και να σας κάνουμε να χαμογελάτε.

Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου για τις πολύ ωραίες συζητήσεις που έχουμε κάνει, για τα ρεπορτάζ που μας έχουν μεταφέρει, γι’ αυτές τις συζητήσεις που κατά καιρούς έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και εκτός τηλεοπτικού αέρα. Η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από τον Σεπτέμβριο στο Happy Day. Γι’ αυτές τις τρεις εβδομάδες, πιο χαλαρά, πιο χαμογελαστά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις που ούτως ή άλλως όπου και αν κάνετε ζάπινγκ αυτές τις ημέρες, τις ακούτε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:56