13/08/2020 11:11:54

Αυτή είναι η πιο απίστευτη πισίνα στον κόσμο – Αναρωτιέστε πως έχει κάποιος πρόσβαση; (Photos)

Αυτή είναι η πιο απίστευτη πισίνα στον κόσμο – Αναρωτιέστε πως έχει κάποιος πρόσβαση; (Photos) - Media

 

Εάν παρατηρήσετε θα δείτε ότι η πισίνα είναι στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη. Μέχρι εδώ καλά, θα δείτε όμως ότι πιάνει ολόκληρη την ταράτσα δηλαδή είναι γύρω γύρω της και φυσικό είναι να αναρωτιέστε πως μπαίνει κάποιος στην πισίνα αυτή.

Πρόκειται για την πρώτη πισίνα στον κόσμο που πιάνει ολόκληρη την ταράτσα σε έναν κύκλο 360 μοιρών. Βρίσκεται στο Λονδίνο και γεμίζει με 600.000 λίτρα νερού.

Μπορεί να προσφέρει μια απίστευτη θέα προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη και προς τα κάτω, αφού το πάτωμα της είναι από ειδικό διάφανο πλαστικό.

Ο τεχνικός διευθυντής του εγχειρήματος Άλεξ Κέμσλει, εξηγεί: «Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα αλλά το μεγαλύτερο από όλα ήταν πως θα έχει κάποιος πρόσβαση σε αυτήν την πισίνα. Η λύση είναι απλή. Θα διαμορφωθεί ένας ενδιάμεσος μικρός οροφίσκος στο κάτω μέρος της πισίνας, ο οποίος θα έχει μια υποβρύχια πόρτα και από την οποία θα μπαίνει κάποιος μέσα και θα βγαίνει στην πισίνα.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.