20/02/2020 02:13:26

ΕΣΗΕΑ: Συνεδρίαση για τις εκλογές του ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ την Τρίτη - Media

 

Για τις εκλογές του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ πραγματοποίησε συνεδρίαση την Τρίτη η Εφορευτική της Επιτροπή παρουσία των εκπροσώπων των παρατάξεων.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ομαλή διεξαγωγή των επικείμενων εκλογών.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι εκπρόσωποι των παρατάξεων:

«Αδέσμευτοι Δημοσιογράφοι» (Χρήστος Κυρίτσης), «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» (Κυριάκος Θεοδωρακάκος), «Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι» (Μιχάλης Σταθακόπουλος), «Νέα ΕΣΗΕΑ» (Γεώργιος Βότσκαρης), «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή» (Γιάννης Αγγέλης) και «Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος» (Γιώργος Γιουκάκης). Απουσίασαν οι παρατάξεις «Δημοσιογραφική Συνεργασία» και «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων».

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε γόνιμη συζήτηση και ομοφωνία όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία, στα θέματα των έγκυρων και άκυρων ψηφοδελτίων, της νομιμοποίησης και παρουσίας εκλογικών αντιπροσώπων στη διάρκεια της ψηφοφορίας και της καταμέτρησης, αλλά και όσον αφορά την τήρηση του αδιάβλητου της εκλογικής διαδικασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.