search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:32
MENU CLOSE

Μητσοτάκης στην Πάτρα: «Κλειδί» της πολιτικής της ΝΔ, η ισχυρή ανάπτυξη που σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα

11.06.2019 18:03
Μητσοτάκης για κοντέινερ στην πλατεία Εξαρχείων - «Καμιά αυθαιρεσία στο όνομα της ελευθερίας» - Media

 

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν καινούργιες δουλειές. Δηλαδή περισσότερους και καλύτερους μισθούς που τονώνουν την κατανάλωση και νέες εισφορές που ενισχύουν τα ασφαλιστικά ταμεία, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε παραγωγικούς φορείς της Πάτρας, σε ανοικτή συγκέντρωση στον χώρο της «Αχαΐα Κλάους».

Καινούργιες και καλά αμειβόμενες δουλειές φέρνουν οι επενδύσεις, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως χωρίς περισσότερους εργαζόμενους και έκρηξη απασχόλησης το ασφαλιστικό δεν μπορεί να είναι βιώσιμο.

Πίσω από αυτήν την τόσο σημαντική λέξη -την ανάπτυξη- κρύβεται και η απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι με τους πολλούς και ποιος με τις ελίτ. Γιατί τι φέρνουν πρακτικά οι επενδύσεις; Φέρνουν πρώτα από όλα καινούργιες και καλά αμειβόμενες δουλειές. Για όλους ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03