search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:00
MENU CLOSE

Τραγωδία η εθνική, ήττα 3-2 και από Αρμενία στο ΟΑΚΑ

11.06.2019 20:59
Νίκη και με το Κόσοβο η Εθνική Ομάδα για να παραμείνει στην κορυφή - Media

 

Η Εθνική ήταν ξανά κατώτερη των περιστάσεων και η Αρμενία, που μέχρι στιγμής δεν είχε ούτε γκολ απέναντι στην Ελλάδα, νίκησε 3-2 στο ΟΑΚΑ. Στους τέσσερις βαθμούς και ακόμα πιο μακριά από τον στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020 η «γαλανόλευκη»

Στο 8’ οι Έλληνες αμυντικοί ολιγώρησαν, ο Καραπετιάν βγήκε γρήγορα μόνος του στην κόντρα, ο Βλαχοδήμος καθυστέρησε αδικαιολόγητα και προσπερνώντας τον από δεξιά ο Αρμένιος πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1, πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους ιδιαίτερα θορυβώδεις 200 οπαδούς της ομάδας του!

Στο 33’ ο Γκαζαριάν «ντύθηκε» Ινσίνιε, σκόραρε με παρόμοιο τρόπο, ανέβασε τον δείκτη του σκορ και κατέγραψε ως επιτυχημένη τη συγκεκριμένη αντεπίθεση, από τις πολλές που δέχθηκε ως εκείνη την ώρα η Ελλάδα και συμπτωματικά ή λόγω κακών επιλογών των φιλοξενούμενων δεν είχε πληρώσει.

Στο 55’ η κλάση του Κώστα Φορτούνη και η τύχη για την κακή αντίδραση του Αρμένιου τερματοφύλακα καρποφόρησαν τη μείωση του σκορ. Συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού ντρίμπλαρε εξαιρετικά από δεξιά τον Χοβνανισιάν κι «έστρωσε» στον Ζέκα, που έξω από την περιοχή πλάσαρε δυνατά, με τον Αϊραπετιάν να μην αποσωβεί το 1-2.

Στο 74’ ουσιαστικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με το τρίτο γκολ των Αρμένιων. Η αποδιοργανωμένη γαλανόλευκη οπισθοφυλακή είδε τον Μκιταριάν να πασάρει άνετα κάθετα στον Μπαρσεγιάν, που σούταρε στο δοκάρι, πήρε ανενόχλητος το ριμπάουντ και σε κενή εστία «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Ως αντίδραση, ο Αναστασιάδης πέρασε στο παιχνίδι τον Σιώπη. Η Ελλάδα προσπάθησε να πιστέψει ότι μπορεί να προκαλέσει συγκινήσεις ως το φινάλε, όμως αυτές ήρθαν αποκλειστικά χάρη στην ποιότητα του Φορτούνη.

Σε ανύποπτη φάση το «δεκάρι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πέρασε τέσσερις αντιπάλους του, απέφυγε τον τερματοφύλακα και μείωσε σε κενή εστία, δίνοντας την (ψευδ)αίσθηση πως το ματς ήταν ακόμα «ζωντανό».

Αυτό πάντως δεν επιβεβαιώθηκε, με την κατοχή να παραμένει ανούσια ελληνική και τους Αρμένιους να πανηγυρίζουν ένα ιστορικό αποτέλεσμα, στην πρώτη της νίκη επί της Ελλάδας έπειτα από τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:00