search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Η Ριάνα συστήνει το κινεζικό brand Quetsche

12.06.2019 08:40
Η Ριάνα συστήνει το κινεζικό brand Quetsche - Media

 

Η τραγουδίστρια Ριάνα (Rihanna) το τελευταίο διάστημα έχει προσηλωθεί στην προώθηση του νέου της brand μόδας Fenty, αλλά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τις τάσεις και ότι εντοπίζει σχεδιαστές που ξεχωρίζουν, αν και δεν είναι ακόμη διάσημοι.

Για το πάρτι γενεθλίων της βαφτισιμιάς της, Majesty, η τραγουδίστρια – επιχειρηματίας φόρεσε το «Hidden Dress» (Κρυμμένο Φόρεμα) της Quetsche – ένα λευκό μπλουζάκι με μαύρο και λιλά μπούστο και τούλι – πάνω από τζιν.

Το συνδύασε με γόβες Amina Muaddi, κοσμήματα και βαμμένα νύχια στο χρώμα της λεβάντας από τη Jenny Longworth, σύμφωνα με το Vogue.

«Ευτυχισμένα 5α γενέθλια στην αληθινή πριγκίπισσα μου» έγραψε στο Instagram και δημοσίευσε παλαιότερη φωτογραφία να κρατά αγκαλιά τη βαφτισιμιά της.

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με αφορμή τα γενέθλια της Majesty, μετά από διακοπές στο Αμάλφι της Ιταλίας με τον σύντροφό της, Σαουδάραβα επιχειρηματία Χασάν Τζαμίλ.

Το brand Quetsche, είναι το πνευματικό παιδί του Κινέζου σχεδιαστή Li Yang, ο οποίος έχει εργαστεί για τους οίκους Dior, Maison Margiela και Lanvin.

Ίδρυσε τη δική του ετικέτα τον Σεπτέμβριο του 2014 με αποστολή την παραποίηση υλικών με τρόπο που η μόδα δεν είχε ξαναδεί. Όλα τα παραμορφωμένα με πολλά στρώματα κομμάτια του δημιουργούνται στο ατελιέ της οικογένειάς του στην Κίνα και πωλούνται από τα Selfridges και Farfetch.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51