search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:58
MENU CLOSE

Τζένη Μπαλατσινού: Τι είπε για τον γάμο της και για το τέταρτο παιδί (Video)

12.06.2019 09:12
Τζένη Μπαλατσινού: Τι είπε για τον γάμο της και για το τέταρτο παιδί (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης η Τζένη Μπαλατσινού, λίγες μόνο μέρες πριν τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, τη σχέση τους, τον λόγο που οι δυο τους είχαν μείνει χωριστά για κάποιο διάστημα αλλά και για την απόφαση της επανασύνδεσης και μάλιστα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Μετά το διαζύγιο, το πρώτο μέλημά μου ήταν τα παιδιά. Τον Βασίλη Κικίλια τον γνώρισα στο πλατό της εκπομπής μου. Ο Βασίλης, μπήκε στη ζωή μου έτσι ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια από την πρώτη στιγμή» είπε η Τζένη Μπαλατσινού επισημαίνοντας ότι τα πολλαπλά δημοσιεύματα τρόμαξαν και τους δύο, κάτι που τελικά στάθηκε αφορμή για την απόφασή τους να κρύψουν τη σχέση τους για κάποιο διάστημα.

“Όλο αυτό ήταν πολύ γρήγορο, πολύ έντονο οπότε υπήρξε μια περίοδος που θέλαμε και οι δυο να πάρουμε απόσταση για να σκεφτούμε αν αυτό το οποίο συμβαίνει με τέτοια ταχύτητα, είναι αυτό το οποίο θέλουμε και οι δυο μας. Ήταν πολύ συνειδητά να αποφασίσουμε να είναι κρυφό, να μην το γνωρίζει κανείς παρά μόνο ένα ζευγάρι οι οποίοι θα μας παντρέψουν. Αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο αλλά είχε και πολύ πλάκα. Είναι ωραίο τελικά να κρύβεσαι γιατί έχει κι αυτό τη γοητεία του. Ζούσαμε τη ζωή μας αλλά προσπαθούσαμε να το προστατεύσουμε. Ενώ θα μπορούσε να μας φέρει σε ρήξη αυτό και να υπάρχει ένταση, θεωρώ ότι αυτό μας ένωσε περισσότερο” είπε. 

Η απόφαση να παντρευτεί ήταν κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά της, αποκαλύπτει, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήσει και τέταρτο παιδί.

“Οι κόρες μου και ο γιος μου ενθουσιάστηκαν όταν τους ανακοίνωσα ότι θα παντρευτώ τον Βασίλη. Ήταν πολύ υποστηρικτικά και τα τρία μου παιδιά. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για τα παιδιά μου. Όταν είμαστε οι τέσσερις μας είμαστε μια ωραία ομάδα. Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνω τέταρτο παιδί. Ότι φέρει ο Θεός και το σύμπαν. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει «όχι», έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε εγώ αυτό έχω μάθει. Δε δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα” είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:54