search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:06
MENU CLOSE

Βρέθηκε νεκρός ο Γερμανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί – Η μυστήρια γυναίκα και το επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι στην Ταϊλάνδη (Photos)

12.06.2019 14:23
Βρέθηκε νεκρός ο Γερμανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί – Η μυστήρια γυναίκα και το επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι στην Ταϊλάνδη (Photos) - Media

 

Ένας νεαρός Γερμανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός με το κεφάλι του δεμένο σε μια πλαστική τσάντα με ταινία, κι αυτό ήταν το αποτέλεσμα ενός επικίνδυνοιυ σεξουαλικού παιχνιδιού που πήγε στραβά στην Ταϊλάνδη.

Ο 39χρονος Christopher Faust δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του στο Αννόβερο της Γερμανίας στις 16 Μαΐου, προκαλώντας ανησυχία στους φίλους και τους συγγενείς του που κάλεσαν την αστυνομία και άρχισαν να τον ψάχνουν.

Παρά τις εκκλήσεις τους να επικοινωνήσει μαζί τους, ο 39χρονος είχε πάει κρυφά στην Ταϊλάνδη για διακοπές και πήγε να μείνει σε μια πολυτελή βίλα στο Krabi στο νότιο τμήμα της χώρας στις 7 Ιουνίου.

Εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός το πρωί στις 9 Ιουνίου, όταν ζήτησε το πρωινό να αποσταλεί στο δωμάτιό του, από το οποίο οι καθαρίστριες είδαν μια «παχουλή Ταϊλανδέζα» να φεύγει.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου τρομοκρατήθηκε όταν έλεγξε το ακίνητο το πρωί της Τρίτης και βρήκε το γυμνό πτώμα του στο κρεβάτι.

Ο Κρίστοφερ είχε μια πράσινη πλαστική τσάντα τυλιγμένη γύρω από το κεφάλι του. Αστυνομικοί διερευνούν τώρα τον παράξενο θάνατο, αφού το προσωπικό του ξενοδοχείου ανέφερε ότι είχαν δει μια «παχουλή γυναίκα από την Ταϊλάνδη με χλωμό δέρμα» που εγκατέλειψε το δωμάτιό του στις 9 Ιουνίου.

Εκτιμούν ότι η μυστηριώδης γυναίκα είναι πιθανό να ήταν εργαζόμενη στον χώρο του σεξ, αλλά η αστυνομία δεν γνωρίζει αν ήταν με τον Christopher πριν ή μετά την τελευταία θέασή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:05