search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:40
MENU CLOSE

ΝΔ για Novartis: Επιβεβαιώνεται η σκευωρία – Σαμαράς: «Να ανασυρθεί η μήνυσή μου από το αρχείο»

12.06.2019 15:47
Λουκέτο σε 53 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς - Σε ποιες περιοχές κλείνουν - Media

 

«Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι στην υπόθεση της Novartis στήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μια πρωτοφανής σκευωρία στην οποία μετείχαν κορυφαία στελέχη της», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με της τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης πως «η ΝΔ θεωρεί αυτονόητο ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και η αλήθεια θα λάμψει σε κάθε της λεπτομέρεια».

Σαμαράς: Ζητώ ανάσυρση της μήνυσής μου από το αρχείο

Σε δήλωσή του αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις για Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητά την ανάσυρση της μήνυσής του από το αρχείο, για να λάμψει, όπως λέει, η αλήθεια:

«Τώρα πια, το περιεχόμενο της μήνυσής μου περί συμμορίας και σκευωρών, επιβεβαιώνεται πλήρως. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Ζητώ την ανάσυρση της μήνυσής μου από το αρχείο. Ώστε να λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τέλους..» τονίζει χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:40