search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:51
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Σαββίδης με τη Χρυσή Αυγή – Η αντίδραση στην ανακοίνωση υποψηφιότητας πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ (Photo)

12.06.2019 18:43
«Άλλο η πολιτική αλλά εκείνη τη μέρα...» - Μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες για Μπεσίκτας - Media

Άμεση κι έντονη ήταν η αντίδραση από τον Γιώργο Σαββίδη στη δημοσιοποίηση της είδησης πως ο Μιχάλης Λεοντιάδης κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο με την Χρυσή Αυγή στην Β’ Θεσσαλονίκης κατά τις προσεχείς εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε στην επίσημη λίστα του κόμματος ωστόσο ο ίδιος του διέψευσε τόσο μιλώντας στην ιστοσελίδα «Sfina» όσο και με ανάρτησή του στο Facebook πως θα κατεβεί με το συγκεκριμένο κόμμα στις εκλογές.

Παράλληλα ο γιός του Ιβάν Σαββίδη που είναι και μέλος του ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αντέδρασε άμεσα, δείχνοντας τη δυσφορία του στη Χρυσή Αυγή, καθώς με ανάρτησή του στο Instagram έδειξε πως ο σύλλογος είναι προσφυγικός, εκφράζει τον Πόντο και σε καμία περίπτωση δεν θα συνδέονταν ιδεολογικά με μία παράταξη όπως αυτή της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: voria

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:50