search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:52
MENU CLOSE

Ένας και μόνο κρατούμενος έκανε «καλοκαιρινή» μια φυλακή – Χρειάστηκαν 100 αστυνομικοί για να τον σταματήσουν (Video)

13.06.2019 06:40
Ένας και μόνο κρατούμενος έκανε «καλοκαιρινή» μια φυλακή - Χρειάστηκαν 100 αστυνομικοί για να τον σταματήσουν (Video) - Media

 

Ο Τζον Ονιεναιτσι βρίσκεται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Αγγλία. Είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας δυο αστυνομικών και εξέτιε την ποινή του. Ο Τζον δεν είναι αυτό που λέμε «υπόδειγμα κρατουμένου». Συνέχεια δημιουργούσε προβλήματα. Κάποιοι τον χαρακτήρισαν τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο της Αγγλίας.

Κάποια στιγμή ο Τζον αποφάσισε να κάνει την φυλακή «μπάχαλο» και το έκανε. Επι 8 ώρες ξυλοκοπούσε τους σοφρωνιστικούς υπαλλήλους, τους έβριζε, εκείνοι ήταν ανίκανοι να αντιδράσουν, έβαλε φωτιά στην κουζίνα, έσπαγε τζάμια, καρέκλες, αναποδογύριζε κρεβάτια.

Προκάλεσε ένα χάος με ζημιές που ξεπερνούν τις 15.000 λίρες.

Η κατάσταση δεν ηρεμούσε, και χρειάστηκε να παρέμβουν 100 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας για να αποκαταστήσουν την τάξη.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:52