search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Απατημένη σύζυγος εισέβαλε σαν ταύρος μέσα σε λεωφορείο και πλάκωσε τον οδηγό στο ξύλο επειδή την απατούσε – Ήταν ο σύζυγος της (Video)

13.06.2019 07:22
Άγριο ξύλο σε σούπερ μάρκετ – Σεκιουριτάς χτυπά βάναυσα κάποιον που θεώρησε κλέφτη (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στη Μανίλα στις Φιλιππίνες. Η γυναίκα που ανέβηκε στη στάση, στάθηκε για λίγο στην πόρτα του λεωφορείο και κοίταξε αγριεμένα έναν έναν τους επιβάτες. Μέχρι που εντόπισε εκείνη που έψαχνε. Προχώρησε στον διάδρομο πίσω από τον οδηγό με αποφασιστικό βήμα και ξαφνικά εκστόμισε μια βρισιά σε μια γυναίκα που καθόταν. 

Ο οδηγός αιφνιδιάστηκε και έστριψε το τιμόνι δεξιά με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον. Όμως η ιστορία έχει και συνέχεια αφού οι έκπληκτοι επιβάτες είδαν τη γυναίκα να βρίζει και τον οδηγό και να τον γραπώνει από τον γιακά να τον ταρακουνά και να τον σκαμπιλίζει. «Έχεις 12 παιδιά μαζί μου πως τολμάς να καταστρέφεις τη ζωή μας για αυτήν εδώ.» ούρλιαζε

Όπως αποκαλύφθηκε η γυναίκα δεν ήταν απλή επιβάτης αλλά η ερωμένη του οδηγού του λεωφορείου, ο οποίος ήταν ο νόμιμος σύζυγος της άλλης γυναίκας εκείνης που έκανε την επίθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20