28/02/2020 02:28:56

Απατημένη σύζυγος εισέβαλε σαν ταύρος μέσα σε λεωφορείο και πλάκωσε τον οδηγό στο ξύλο επειδή την απατούσε - Ήταν ο σύζυγος της (Video)

Απατημένη σύζυγος εισέβαλε σαν ταύρος μέσα σε λεωφορείο και πλάκωσε τον οδηγό στο ξύλο επειδή την απατούσε - Ήταν ο σύζυγος της (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στη Μανίλα στις Φιλιππίνες. Η γυναίκα που ανέβηκε στη στάση, στάθηκε για λίγο στην πόρτα του λεωφορείο και κοίταξε αγριεμένα έναν έναν τους επιβάτες. Μέχρι που εντόπισε εκείνη που έψαχνε. Προχώρησε στον διάδρομο πίσω από τον οδηγό με αποφασιστικό βήμα και ξαφνικά εκστόμισε μια βρισιά σε μια γυναίκα που καθόταν. 

Ο οδηγός αιφνιδιάστηκε και έστριψε το τιμόνι δεξιά με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον. Όμως η ιστορία έχει και συνέχεια αφού οι έκπληκτοι επιβάτες είδαν τη γυναίκα να βρίζει και τον οδηγό και να τον γραπώνει από τον γιακά να τον ταρακουνά και να τον σκαμπιλίζει. «Έχεις 12 παιδιά μαζί μου πως τολμάς να καταστρέφεις τη ζωή μας για αυτήν εδώ.» ούρλιαζε

Όπως αποκαλύφθηκε η γυναίκα δεν ήταν απλή επιβάτης αλλά η ερωμένη του οδηγού του λεωφορείου, ο οποίος ήταν ο νόμιμος σύζυγος της άλλης γυναίκας εκείνης που έκανε την επίθεση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.