search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:15
MENU CLOSE

Σάντρα Μπούλοκ: Τα χρόνια της στο κολέγιο γίνονται σειρά στο Amazon

13.06.2019 07:23
Σάντρα Μπούλοκ: Τα χρόνια της στο κολέγιο γίνονται σειρά στο Amazon - Media

 

Το συνδρομητικό δίκτυο Amazon σχεδιάζει μία τηλεοπτική σειρά εμπνευσμένη από τα χρόνια της Σάντρα Μπούλοκ στο κολλέγιο, σύμφωνα με το Variety.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σάντρα Μπούλοκ θα είναι εκτελεστική παραγωγής της σειράς μαζί με τους Ακίβα Γκόλντσμαν και Τζον Λέτζεντ. Η Κ. Σ. Πέρι θα γράψει το σενάριο και θα είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός.

Η σειρά περιγράφεται ως συνδυασμός κωμωδίας και δράματος με μουσική και χορό. Θα εκτυλίσσεται στον αμερικάνικο βαθύ νότο τη δεκαετία του ’80, όπου μια νεαρή απαισιόδοξη και αντισυμβατική, αναζητά την αγάπη και την ταυτότητά της.

Η ιδέα υλοποίησης της σειράς φέρεται να προέκυψε από συζητήσεις μεταξύ της Μπούλοκ και του Γκόλντσμαν.

Η Σάντρα Μπούλοκ, ο Τζον Λέτζεντ και ο Ακίβα Γκόλντσμαν έχουν όλοι κερδίσει Όσκαρ σε διαφορετικές κατηγορίες. Η Μπούλοκ Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «The Blind Side», ο Γκόλντσμαν, Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «A Beautiful Mind» και ο Λέτζεντ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για την ταινία «Selma».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33