search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:20
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιπίλας: Η απάντησή του σε όσους γέλασαν για την «ομοιότητά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο

13.06.2019 08:40
Σπύρος Μπιπίλας: Η απάντησή του σε όσους γέλασαν για την «ομοιότητά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο  - Media

 

Ενοχλημένος σχετικά με τον ντόρο που προκάλεσε η δήλωσή του ότι μοιάζει φυσιογνωμικά με τον Μέγα Αλέξανδρο, εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω των social media.

«Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από την Χαλκιδική. Άσε που μοιάζω και με τον Μέγα Αλέξανδρο! Και όταν μου λένε ”έλα ρε συ, δεν είμαστε Έλληνες, έχουμε πρόσμιξη”, εγώ δεν έχω πρόσμιξη. Με είχαν καλέσει για μια αμερικανική ταινία, η οποία δεν γυρίστηκε τελικά, για να κάνω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μέγα Αλέξανδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο», είχε πει χαρακτηριστικά καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

«Για όσους ψάχνουν και ψάχνονται μέσα στο γενικό επίπεδο πλάκας που επικρατεί να γελοιοποιήσουν την δήλωση που χαριτολογώντας έκανα στο Οpen στην ωραία εκπομπή της Σισσυς Χρηστιδου, στέλνω αυτή την φώτο που φωτογράφισα από το αρχείο μου στα 25 περίπου, το 82 τότε που με πρότειναν για τον ρόλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε μικρή ηλικία (υπεύθυνος τότε του γραφείου που μεσολαβούσε από ελληνικής πλευράς, ήταν ο παραγωγός κ. Πισσανος απ’ ότι θυμάμαι).

Τόσο πολύ αστείο φαίνεται ένας Έλληνας να υπερηφανεύεται για την Ελληνικότητα του και την ομοιότητά του με προτομές αρχαϊκές κάτι που από παιδί κι ως τώρα μου λένε; Τόσο πολύ αισθάνονται πολλοί ότι είναι Τουρκόσποροι η Αρβανίτες η δεν ξέρω κ γω τι άλλο? Και δεν απαξιώνω, αφού δεν είμαι ρατσιστής, τους άλλους λαούς πουν μας κατέκτησαν κ μας κατέστρεψαν κ μας έκλεψαν κ δεν κατάφεραν όμως με τίποτα να μας αφανίσουν κ κυρίως να μας κάνουν να χάσουμε την γλώσσα μας.. κάτι που έπαθαν οι Αιγύπτιοι.. Η θρησκεία άλλαξε η γλώσσα έμεινε.

Άρα, αισθανθείτε κάποια υπερηφάνεια κι αφήστε πια την πλάκα. Ελλάς γελας Τραγελάς. Την φωτο εχει τραβήξει ο σπουδαίος σκηνοθέτης μου Γιώργος Μιχαηλίδης και είναι απο την ιστορική παράσταση του Ανοιχτου Θεάτρου ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ του Σαιξπηρ», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59