search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:34
MENU CLOSE

«Δεν έχω ελπίδες – Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ»

13.06.2019 09:37
«Δεν έχω ελπίδες - Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ»  - Media

 

Παράλυτος και απελπισμένος στο δωμάτιό του στο Νοσοκομείο του Ρίου, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης λύνει τη σιωπή του μιλώντας στην Espresso, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά δημοσίως τις δύσκολες στιγμές που ζει από τον περασμένο Μάρτιο.

«Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ. Το καταλαβαίνω. Δεν έχω ελπίδες» είναι τα πρώτα λόγια που με δυσκολία βγαίνουν από τα χείλη του. Το τηλέφωνό του δεν το σηκώνει ο ίδιος, αλλά ο αδερφός του Θανάσης, ο οποίος μαζί με τα άλλα τρία αδέρφια του βρίσκεται νυχθημερόν στο πλευρό του. Ο ηθοποιός που έπαιξε σε μερικές από τις επιτυχημένες κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του ‘\80, όπως «Ο Άγιος Πρεβέζης», «Ο μεγάλος παραμυθάς», αλλά και στο τηλεοπτικό hit «Λούνα Παρκ» και είχε συνεχή παρουσία στο περίφημο Άλσος Οικονομίδη, έχει χάσει κάθε ελπίδα να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, αλλά και στη δουλειά του.

«Η στενοχώρια μου προήλθε από την απόφαση της πρώην συντρόφου μου να μου πάρει το σκυλί. Ο σκύλος ήταν η συντροφιά μου» μας λέει με αναφιλητά και το ακουστικό παίρνει ο αδερφός του Θανάσης, ο οποίος μας εξηγεί πως ο Γιάννης έπαθε εγκεφαλοπάθεια που τον καθήλωσε στο κρεβάτι. «Το έπαθε από το αδύναμο ανοσοποιητικό που είχε. Δυστυχώς, όμως μας είπαν οι γιατροί, δεν μπορεί να επανέλθει. Του έπεσαν πολλά στο κεφάλι όλο αυτό το διάστημα και είχε μεγάλο στρες. Δεν είχε δουλειά, τον άφησε η σύντροφός του, του πήρε και το αγαπημένο του σκυλί που ήταν συντροφιά του, και όλα αυτά… καταλαβαίνετε. Τους τελευταίους μήνες μόνο κάπνιζε, δεν έτρωγε, με αποτέλεσμα να του συμβεί το κακό. Είναι στο νοσοκομείο από τις 15 Μαρτίου και ανεβαίνει μεγάλο Γολγοθά. Στενοχωριέται και κλαίει συνεχώς» μας λέει και προσθέτει: Έχει παραλύσει τελείως. Οι γιατροί μας είπαν ότι πρέπει να τον πάμε σε κέντρο αποκατάστασης. Όμως εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα. Χρειάζονται πολλά χρήματα και δεν υπάρχει…σάλιο».

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31