search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:05
MENU CLOSE

Πάνος Καλλίτσης: «Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα κι ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά» (Videos)

13.06.2019 10:22
Πάνος Καλλίτσης: «Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα κι ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά» (Videos) - Media

 

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος μίλησε, για πρώτη φορά για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε πριν τρία χρόνια.

Ο γνωστός make up artist θυμήθηκε με κάθε λεπτομέρεια τη βραδιά που παραλίγο να χάσει τη ζωή του και μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις στο μυαλό του όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον ίδιο τον θάνατο.

«Είδα απέναντί μου έναν άνθρωπο με μαύρη κουκούλα να με σημαδεύει με ένα όπλο. Όταν προσπάθησα να διαφύγω με το αυτοκίνητο, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί. Ούρλιαζα στον δράστη να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα και ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά. Του φώναξα “ρε π…η μου έριξες στην καρδιά;”.

Όταν με πυροβόλησε στην καρδιά, έπεσε πάνω του και του έβγαλα την κουκούλα. Μου έριξε συνολικά τρεις σφαίρες, μία στην καρδιά και δύο στα πόδια. Η Έλενα ήταν σε σοκ και μου έλεγε “δολοφόνησαν τον άνδρα μου”. Στο δρόμο για το νοσοκομείο δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίτσης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15