search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:56
MENU CLOSE

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτάκης

13.06.2019 15:11
«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτάκης - Media

 

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτάκης, την Τετάρτη.

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Φωτάκης γεννήθηκε το 1933 στο Μαυρομμάτι Μεσσηνίας και σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Στη συνέχεια, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική. Από το 1961 έως το 1967 εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελευθερία», ως οικονομικός συντάκτης. Επίσης, ήταν εκδότης του Δελτίου Οικονομικών Πληροφοριών και αργότερα Διευθυντής του οικονομικού περιοδικού «Επιλογή». Από το 1968 έως τη συνταξιοδότησή του το 1991 διετέλεσε αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Express».
Ο Παναγιώτης Φωτάκης υπήρξε ένας καταξιωμένος οικονομικός συντάκτης, ο οποίος εργάστηκε με ζήλο, υπευθυνότητα και αφοσίωση. Γνώστης σε βάθος των οικονομικών θεμάτων, ανέδειξε τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και υπήρξε δάσκαλος για πλήθος νεαρών δημοσιογράφων. Στάθηκε πάντοτε κοντά στην ΕΣΗΕΑ και στους συναδέλφους. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος της Επιτροπής Προμηθειών της Ενώσεως καθώς και εκπρόσωπος των συνταξιούχων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:55