search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:22
MENU CLOSE

Προθεσμία πήραν οι συλληφθέντες για τη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ

13.06.2019 15:17
Προθεσμία πήραν οι συλληφθέντες για τη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ - Media
 
Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης οι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, οι οποίοι πήραν σχετική προθεσμία ώστε να προετοιμαστούν και έως τότε θα παραμένουν υπό κράτηση.
 
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών έχει απαγγείλει σε βάρος τους ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα.
 
Συγκεκριμένα, ο 35χρονος και ο 41χρονος διώκονται για ληστεία από κοινού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ η 39χρονη διώκεται για απλή συνέργεια στην κακουργηματική αυτή πράξη.
 
Επιπλέον, κατηγορούνται για τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως από κοινού, επειδή το όχημα με το οποίο σκόπευαν να διαφύγουν έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, της παράνομης οπλοφορίας και της κατοχής μικροποσοτήτων ναρκωτικών, που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς κατά τις κατ’ οίκον έρευνες που ακολούθησαν τις συλλήψεις.
 
Η μεταγωγή τους, νωρίτερα. στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη έγινε συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες μετά την επεισοδιακή ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής που ανεφοδίαζε ΑΤΜ, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία η 39χρονη συγκατηγορούμενή τους φέρεται να κατόπτευε την περιοχή και να τους ενημέρωνε για την άφιξη της χρηματαποστολής.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:20