search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:05
MENU CLOSE

Επαφή της Ρόμα με ΑΕΚ για Μπάρκα

13.06.2019 20:41
Glasgow Times: «Ο Μπάρκας ταξιδεύει Γλασκώβη, περνάει ιατρικά και υπογράφει για 4 χρόνια» - Media

 

Επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα του Βασίλη Μπάρκα

H Ρόμα έκανε επαφή με την ΑΕΚ για τον Έλληνα πορτιέρε! Όπως προκύπτει, οι «τζιαλορόσι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον 25χρονο τερματοφύλακα και άνοιξαν συζητήσεις με την Ένωση, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr.

Ο Μπάρκας βρίσκεται εδώ και καιρό στα… ραντάρ της Ρόμα, ενώ φαίνεται πως αρέσει αρκετά και στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Μάρκο Σαβοράνι, ο οποίος έχει δώσει θετικό report για την περίπτωση του Έλληνα κίπερ.

Φυσικά, οι άνθρωποι της Ρόμα παρακολούθησαν τον Μπάρκα και στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ιταλία, στην οποία ίσως ήταν ο μόνος που διασώθηκε.

Η ΑΕΚ από την μεριά της, πάντως, δεν πρόκειται να… χαρίσει τον 25χρονο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση αξιώνει ένα ποσό 7-8 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Και όλο αυτό φυσικά, ενδιαφέρει και τον Ατρόμητο ο οποίος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα του Μπάρκα αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια και εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, προς το παρόν υπάρχει απλά μια πρώτη επαφή ανάμεσα στην Ρόμα και την ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να ανοίγουν έναν κύκλο διαπραγματεύσεων για τον Έλληνα πορτιέρε.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Γιώργου Αθανασιάδη από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Παναγιώτης Τσιντώτας, με τον Βασίλη Μπάρκα να συμπληρώνει την τριάδα των «κιτρινόμαυρων» τερματοφυλάκων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30