search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Κοινωνικός ρατσισμός: Δεν άφησαν φοιτήτρια να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο, επειδή ήταν πορνοσταρ (Photos)

14.06.2019 07:08
Άνδρες προσοχή: Διαβάστε τι μπορείτε να πάθετε εάν βλέπετε πολύ πορνό  - Media

 

Η Έλλα Χιουτζ από το Σάουθαμπτον είχε ένα όνειρο από μικρή. Να γίνει δικηγόρος. Ονειρευόταν τον εαυτό της μπροστά στα δικαστικά έδρανα να αγορεύει και να καταπλήσσει τους δικαστές και τους ενόρκους. Αποφάσισε να σπουδάσει στη Νομική σχολή.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε φανταστεί. Η σχολή ήταν δύσκολη, ήθελε συνεχές διάβασμα και το σημαντικότερο, τα έσοδα της δεν επαρκούσαν για να πληρώνει τα δίδακτρα. Έπρεπε να βρει και μια δουλειά παράλληλα προκειμένου να ανταπεξέλθει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bite peach at own risk ….it may bite back 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Hughes (@hughesthatgurl) στις

Οι δουλειές που έβρισκε όμως της έδιναν απλά ένα μικρό χαρτζιλίκι και δεν επαρκούσαν τα χρήματα για αυτό που τα ήθελε. Το σκέφτηκε από δω το σκέφτηκε από κεί και κατέληξε ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα προσόντα που τόσο απλόχερα της έδωσε η φύση.

Η Έλλα είναι πανέμορφη, χυμώδης στις σωστές αναλογίες και σύντομα βρήκε μια άκρη να εργαστεί ως μοντέλο.

Όταν ξεκίνησε να φωτογραφίζεται με εσώρουχα την προσέγγισαν κάποια στούντιο παραγωγής πορνό, και της ζήτησαν να δουλέψει για εκείνα. Η κοπέλα άρχισε να εμφανίζεται σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, αρχικά ως spanking model (μοντέλο που δέχεται «ξύλιές» στα οπίσθια) και κατόπιν κανονικά ως πορνοστάρ.

Το πρώτο της βίντεο διάρκειας 20 λεπτών συγκέντρωσε 4 εκατομμύρια views, η ίδια περιγράφει ότι ένιωσε… ενθουσιασμένη: «Ξετρελάθηκα. Ήταν τα καλύτερα 20 λεπτά της ζωής μου» είπε, ενώ οι παραγωγή έτριβαν τα χέρια τους με το νέο κελεπούρι που είχαν πετύχει.

Όλα κυλούσαν ομαλά. Τα πρωινά η Έλλα ήταν μια ντροπαλή φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο και τα βράδυα γύριζε ταινίες άγριου πορνό και μεταμορφωνόταν σε μια μηχανή του σεξ.

Μέχρι που… κάποιοι συμφοιτητές της είδαν τα βίντεο της στο διαδίκτυο. Αρχικά δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν αλλό όταν πείστηκαν ότι ήταν η σεμνή Έλλα, ξεκίνησε ο εφιάλτης για την κοπέλα.

Στην αρχή την απείλησαν και ζητούσαν να τους ικανοποιήσει για να μην πουν το μυστικό της. Αλλά επειδή ουδέν κρυπτόν από το ίντερνετ, σύντομα όλη η σχολή είχε μάθει για την Έλλα.

«Ξαφνικά άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν», λέει η Έλλα Με αποκαλούσαν κοκκινομάλλα πόρνη ενώ κάποιοι συμφοιτητές μου με κοίταζαν προκλητικά και χάιδευαν τα γεννητικά τους όργανα επάνω από τα ρούχα με απαξίωση. Και όλα αυτά σε καθημερινή βάση. Κάποιοι δεν δίστασαν να απειλήσουν και τη ζωή μου»

Η Έλλα μίλησε στο Channel 5 και είπε: «Μου συμπεριφέρονταν με μίσος, παρά το γεγονός ότι έβλεπαν τα βίντεο. Είναι τόσο κακεντρεχές να παρακολουθείς κάτι και μετά να κρίνεις κάποιον άλλον για τις πράξεις του».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I had soooooooo much fun with you all on @studio66tv last night!! 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Hughes (@hughesthatgurl) στις

Το ανελέητο bullying έκανε την κοπέλα να αραιώνει από τα μαθήματα και να βλέπει το όνειρο της να ξεφτίζει. Οι συμφοιτητές της δεν σταμάτησαν λεπτό. Την παρενοχλούσαν ακόμη και στα social media. Μέχρι που μια μέρα οι καθηγητές της την επέκριναν δημόσια, λέγοντάς της ότι «τα νομικά δεν συνδυάζονται με το πορνό». «Ένιωθα να συνθλίβομαι. Αποφάσισα ότι αυτό το περιβάλλον δεν ήταν το κατάλληλο για εμένα», αναφέρει η όμορφη Έλλα.

Η Ella παράτησε το πανεπιστήμιο του Σάουθάμπτον και γράφτηκε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Όπως εξηγεί, ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να πάρει το πτυχίο της.

Όσο για την καριέρα της στο πορνό, δηλώνει πολύ ευχαριστημένη και μάλιστα την περασμένη χρονιά βραβεύτηκε για τις «επιδόσεις» της με το Βραβείο Καλύτερης Performer σε ερωτική ταινία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you to @xbizofficial for my Female Performer nomination for #XbizBerlin – you can vote for me using this link for FREE!!! http://europaawards.xbiz.com/voting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Hughes (@hughesthatgurl) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#internationalbikiniday #sixty6selfie 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Hughes (@hughesthatgurl) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YAAAAY! I’m shooting with #MenOnlyMag #PaulRaymond today!!! So excited

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Hughes (@hughesthatgurl) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Does anyone remember a post about me always fucking up a good photo with a bloody hair band around my wrist …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Hughes (@hughesthatgurl) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:56