search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:00
MENU CLOSE

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον σίριαλ κίλερ στην Κύπρο – Γυμνό και δεμένο με κολλητική ταινία το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Σιέρα

14.06.2019 17:21
Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον σίριαλ κίλερ στην Κύπρο - Γυμνό και δεμένο με κολλητική ταινία το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Σιέρα - Media

 

Ένα νέο στοιχείο που αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε η 6χρονη Σιέρα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του ΣΙΓΜΑ, Έλενας Λουκά, το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Σιέρα εντοπίστηκε γυμνό και δεμένο με πλαστική κολλητική ταινία, στην Λίμνη Μεμή.

Το συγκεκριμένο στοιχείο αξιολογείται με ιδιαίτερη προσοχή από τους ανακριτές του ΤΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Σιέρα, κόρη της επίσης δολοφονηθείσας Μαίρη Ρόουζ, εντοπίστηκε την Τετάρτη (12/6) στη Λίμνη Μεμή από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal. Η μικρή Σιέρα ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι με σχοινί και τσιμεντομπλόκ.

Πηγή: sigmalive

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:55