search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Γιατί ο Παυλόπουλος μπήκε από την πλαϊνή πόρτα στην κλειστή Βουλή

14.06.2019 18:35
Παυλόπουλος: Απάνθρωπη η συμπεριφορά της Τουρκίας στους πρόσφυγες - Media

 

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής 14/06/2019 εθεάθη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος να μπαίνει στην -κλειστή – Βουλή.

Σύμφωνα με το iefimerida, από την πλαϊνή είσοδο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέβηκε γοργά τα σκαλοπάτια και χάθηκε μέσα στο κτίριο.

Καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί με το Προεδρικό Διάταγμα που υπέγραψε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά από αίτημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και θυροκόλλησε την περασμένη Τρίτη ο φρούραρχος της Βουλής Η απορία όσων είδαν τον ύπατο πολιτειακό άρχοντα να εισέρχεται στα ενδότερα πυροδότησε… ανησυχίες.

Τα κινητά «άναψαν» και όλοι άρχισαν να διερωτώνται τι μπορεί να σημαίνει αυτή η «επίσκεψη» του κ. Παυλόπουλο και αν και κατά πόσο συνδέεται με τις εκλογές.

Λίγη ώρα αργότερα το… μυστήριο λύθηκε: Πολύ απλά, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε ομιλία στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, σε επιστημονική ημερίδα της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής με θέμα «Ανθρώπινη αξία και εμπορευματοποίηση του σώματος. Η βιοηθική πρόκληση στον 21ο αιώνα».

Η αίθουσα είχε παραχωρηθεί στην Επιτροπή Βιοηθικής και ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέλυσε τον ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα του Συντάγματος και τις θεσμικές επιπτώσεις στο πεδίο της Βιοηθικής.

Ετσι οι καρδιές όλων… πήγαν στη θέση τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07