search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:30
MENU CLOSE

Το βίντεο που «έκαψε» τη Μαράια Κάρεϊ – Αποκάλυψε τη «παράνομη» σχέση της (Videos)

14.06.2019 18:39
Το βίντεο που «έκαψε» τη Μαράια Κάρεϊ - Αποκάλυψε τη «παράνομη» σχέση της (Videos) - Media
 
Σε δύσκολη θέση φαίνεται να έχει περιέλθει η διάσημη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ έπειτα από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο το οποίο αφήνει υπόνοιες ότι δεν ήταν πιστή στη σχέση της με τον τότε αρραβωνιαστικό της Τζέιμς Πάρκερ.
 
Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail η Μαράια Κάρεϊ χορεύει και φλερτάρει με τον χορευτή της Μπράιαν Τανάκα, περίπου 6 μήνες προτού χωρίσει με τον δισεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάρκερ.
 

Τα πλάνα τραβήχτηκαν από κινητό τηλέφωνο μέσα από το εσωτερικό του ξενοδοχείου D’ Angleterre στην Κοπεγχάγη τον Μάρτιο του 2016, όταν η διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν στην Δανία για μία συναυλία.
 
Στις εικόνες μεταξύ άλλων φαίνεται ο 36χρονος χορευτής και σημερινός της σύντροφος να τραβά το φόρεμα της 49χρονης τραγουδίστριας το οποίο έχει ανέβει αρκετά κατά τη διάρκεια του σέξι χορού της.
 

Πηγή: Daily Mail/enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15