search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:25
MENU CLOSE

Μώραλης για αναστολή αποχής των εργαζομένων στην καθαριότητα

14.06.2019 19:08
Γ. Μώραλης: Ο Ηλίας Ρωσίδης τίμησε τον Ολυμπιακό όσο λίγοι - Media

 

Την ικανοποίησή του εξέφρασε μέσα από σχετική δήλωση ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης για την αναστολή της αποχής των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Στη δήλωση του αναφέρει: «Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα ότι τα σωματεία εργαζομένων του δήμου, αφού προφανέστατα επαναξιολόγησαν τα πραγματικά δεδομένα, ανέστειλαν την αδικαιολόγητη και ακατανόητη αποχή τους από την υπερωριακή εργασία».

Ο ίδιος τονίζει ότι θα κινηθούν όλες οι απαιτούμενες πειθαρχικές διαδικασίες για την παράλειψη υπηρεσιακών παραγόντων που είχε ως αποτέλεσμα να μην πληρωθούν οι συμβασιούχοι με σύμβαση 2 μήνης διάρκειας τις υπερωρίες τους.

«Για όσα δε επικαλούνται περί ευθύνης της δημοτικής αρχής, δήθεν κοινωνικούς αυτοματισμούς και άλλες βαρύγδουπες εκφράσεις αλλά και φαντασιώσεις περί ύβρεων και άλλων παρόμοιων χαρακτηρισμών, από την πλευρά μου τους παραπέμπω στο βίντεο της σημερινής συνέντευξης Τύπου, προκειμένου να διαπιστωθεί τελικά ποιος επιθυμεί την ρήξη και ποιοι λίγοι ευτυχώς τείνουν να αποκοπούν από την πραγματικότητα».

Καταλήγοντας ο δήμαρχος Πειραιά ευχήθηκε «στο μέλλον να επικρατήσει η λογική, η σύνεση και ο διάλογος, καθώς οι καιροί και οι εποχές αυτά έχουν ανάγκη και όχι ρήξεις και ενέργειες χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μοναδικός γνώμονας μου ήταν και είναι το συμφέρον του πειραϊκού λαού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:25