search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Τι είπε ο Γιαννακόπουλος για την παραμονή Πιτίνο και για Βοτανικό – Μπηχτές για Ολυμπιακό

14.06.2019 20:27
Τι είπε ο Γιαννακόπουλος για την παραμονή Πιτίνο και για Βοτανικό - Μπηχτές για Ολυμπιακό - Media

 

Την αισιοδοξία του πως ο Ρικ Πιτίνο θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λέγοντας πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να ρίξει το… καρφί του για τον Ολυμπιακό, ενώ ρωτήθηκε και για το θέμα του Βοτανικού.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Από το 2005 και έπειτα ήταν οι πρώτοι τελικοί που δεν είχαν έκτροπα και διακοπές και προκαλώ όλους να δουν τι ήταν αυτό που έλειπε για να καταλάβουν που υπήρχε το πρόβλημα τόσα χρόνια», είπε αρχικά.

Για τον Ρικ Πιτίνο και το θέμα της παραμονής του στον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως. Θέληση όλων μας είναι να μείνει. Αυτό έχει εκφράσει και σε εμάς, είμαι αισιόδοξος. Συμφωνώ μαζί του σε όλα τα πράγματα και στις ιδέες μας για το μπάσκετ. Θέλει και ο ίδιος να μείνει, πρέπει να γίνουν κάποιες οικογενειακές συζητήσεις και θα έχουμε σύντομα τα νέα. Είμαι αισιόδοξος, είναι θέμα ημερών η τελική έκβαση του ζητήματος».

Για τον Βοτανικό: «Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που χτίστηκε πριν πολλά χρόνια και έχει κάποιες δυσλειτουργίες. Έχουμε κερδίσει πολλά εδώ, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:36