08/08/2020 07:03:06

Φώτης Σπύρος: «Έχω υποστεί σκληρό bullying από πασίγνωστο πρωταγωνιστή - Δεν είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος»

Φώτης Σπύρος: «Έχω υποστεί σκληρό bullying από πασίγνωστο πρωταγωνιστή - Δεν είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος» - Media

 

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Φώτης Σπύρος στην εφημερίδα “Espresso”, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το “βασανιστήριο” που έζησε από πασίγνωστο πρωταγωνιστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός καταγγέλλει ότι έχει υποστεί σκληρό bullying από συνάδελφό του, αναφέροντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο κακό, ο οποίος φροντίζει επιμελώς να κρύβει από τον κόσμο την πραγματική του εικόνα.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω

Είχες και κάποια δύσκολη συνεργασία;

Μία και μοναδική, σε μεγάλη παράσταση. Παρέμεινα όλη τη σεζόν, ενώ δεν θα έπρεπε με όσα δύσκολα έζησα. Από τη δεύτερη κιόλας ημέρα άρχισε το βασανιστήριο. Άρχισε με τον πρωταγωνιστή και επεκτάθηκε και σε μερικούς ακόμα συναδέλφους.

Τι εννοείτε;

Bullying… Σκληρό και βασανιστικό. Είχα μερίδιο φταιξίματος, λόγω της εικόνας μου εκείνη την περίοδο, αλλά στο σανίδι ήμουν άψογος. Ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής ήταν και παραμένει από φύση κακός άνθρωπος. Δεν είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος. Πίσω από τα γέλια και τα φιλάκια κρύβεται άλλο πρόσωπο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.