25/05/2020 12:19:51

Ξενογιαννακοπούλου: Ο λαός θα εμπιστευτεί ξανά τον Αλέξη Τσίπρα

Ξενογιαννακοπούλου: Ο λαός θα εμπιστευτεί ξανά τον Αλέξη Τσίπρα - Media

 

«Ανοικτό» χαρακτηρίζει το εκλογικό παιχνίδι, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου κάνοντας, μάλιστα, λόγο για «μια νέα εκλογική μάχη με ισχυρό διακύβευμα για το μέλλον της χώρας μας». Υπογραμμίζει δε, ότι «ο λαός θα εμπιστευτεί ξανά τον Αλέξη Τσίπρα».

Με αφορμή την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, η κ. Ξενογιαννακοπούλου τονίζει ότι «η συγκρότηση ενός ισχυρού προοδευτικού πόλου εκφράζει τη μεγάλη πολιτική και κοινωνική ανάγκη της εποχής μας».

«Δεν είναι θέμα προσχηματικής πόλωσης», προσθέτει, «αλλά μιας ουσιαστικής αναμέτρησης μεταξύ δυο εκ διαμέτρου διαφορετικών πολιτικών. Ανάμεσα στην πρόοδο και στην συντήρηση, ανάμεσα σε μια δίκαιη ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο και το δοκιμασμένο και αποτυχημένο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα της ΝΔ».

Τέλος, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ασκεί επίσης κριτική στο ΚΙΝΑΛ, καταλογίζοντάς του «κρίση ταυτότητας και στρατηγικό αδιέξοδο», ενώ επισημαίνει πως «συνεχίζει τη μονομέτωπη επίθεση στη λογική της στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ,κάτι που -όπως υπογραμμίζει- στην πράξη ενισχύει τη Ν.Δ.».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.