search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:30
MENU CLOSE

«Συμφώνησε με Νάπολι ο Μανωλάς»

15.06.2019 13:27
«Συμφώνησε με Νάπολι ο Μανωλάς» - Media

 

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει συμφωνία του Κώστα Μανωλά με τη Νάπολι, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ.

Την pole position για την απόκτηση του Μανωλά από τη Ρόμα έχει πάρει η Νάπολι, έναντι των Γιουβέντους και Μίλαν σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, ο Μανωλάς τα έχει βρει με τη Νάπολι και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα, η οποία αξιώνει τη ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο η Νάπολι φέρεται, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, να θέλει να προτείνει και ανταλλάγματα δίνοντας στη Ρόμα τον Ντιαβαρά, με τους Τζαλορόσι να επιθυμούν τον Μέρτενς. Επίσης στο τραπέζι φέρεται να έχει πέσει και το όνομα του Μάριο Ρούι, ο οποίος είχε μετακινηθεί το 2018 από τη Ρόμα στη Νάπολι.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Tuttomercato, η πρόταση της Νάπολι στον Μανωλά ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24