search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:28
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: Κάποιες στιγμές μπορεί και να έβαλα τα κλάματα στο Έψιλον (Video)

15.06.2019 15:56
Ναταλία Γερμανού:  Η αποκάλυψη για το εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή της (Video) - Media

 

Η Ναταλία Γερμανού κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Dot, το απόγευμα του Σαββάτου (15/6) και μίλησε για όλους για και όλα.

Η όμορφη παρουσιάστρια εξήγησε γιατί αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και πώς τα κατάφερε.

Επίσης, μίλησε για την τηλεόραση και τις πολυσυζητημένες σχέσεις της που έχει αποφασίσει να κρύβει πλέον από τη δημοσιότητα. 

Ωστόσο, ρωτήθηκε από τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΙ, πώς ήταν για εκείνη η περίοδος που βρισκόταν στο Έψιλον.

«Πέρασα τρία χρόνια σε ένα μικρό και καινούργιο κανάλι. Και τις κρέμες μου πούλησα και τα εμπορικά μου τα έκανα. Κάποιες φορές βαριόμουνα, λογικό, όταν το κάνεις κάθε μέρα. Ήταν τρία διδακτικά χρόνια για εμένα και λειτούργησαν σαν προπόνηση. Όσο πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες στις οποίες εργάζεσαι, τόσο πιο καλή αθλήτρια γίνεσαι. Μπορεί και να είπα “τι κάνω εγώ εδώ, δεν μου αξίζει όλο αυτό”. Κάποιες στιγμές μπορεί και να έβαλα τα κλάματα, να τσακώθηκα με τον διευθυντή μου, να με έβρισε κι αυτός. Πολλές εντάσεις μπορεί και να υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια, μην λέμε ψέματα στον κόσμο. Στο τέλος όμως αυτής της διαδρομής κι αυτά γράψανε πάνω μου σαν προπόνηση».

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:28