search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:29
MENU CLOSE

Γέμισε «Ferrari» η Αχαΐα

15.06.2019 17:27
Κορωνοϊός: Απίστευτη κίνηση Fiat και Ferrari - Δίνουν τα εργοστάσιά τους για κατασκευή αναπνευστήρων - Media

 

Δεκάδες αυτοκίνητα Ferrari βρίσκονται στην Πάτρα, στο πλαίσιο του 9ου «Patras Motor Show», που διοργανώνουν οι Φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας.

Όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Νίκος Καπετανάκης, εκ μέρους της ΦΙΛ.Μ.Π.Α., «έχουν φθάσει 35 Ferrari, καθώς και μία από την Ελλάδα».

Όσον αφορά στα αυτοκίνητα από την Ιταλία, ο Νίκος Καπετανάκης είπε ότι «οι ιδιοκτήτες τους είναι μέλη της μεγαλύτερης λέσχης ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας, το οποίο ονομάζεται «Passione Rossa» και γιορτάζουν φέτος στην Πάτρα τα 20 χρόνια λειτουργίας της».

Σχετικά με το πώς αποφάσισαν να έλθουν στην Πάτρα τα μέλη της λέσχης «Passione Rossa», ο Νίκος Καπετανάκης λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «είχαν δει το περσινό 8ο «Patras Motor Show», τους άρεσε και μας έκαναν πρόταση, προκειμένου να πάρουν μέρος στην φετινή εκδήλωση».

Παράλληλα, ο Νίκος Καπετανάκης τονίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η παρουσία των μελών της Club Passione Rossa, αποτελεί μία σημαντική προβολή της Πάτρας σε άλλες χώρες της Ευρώπης».

Τα αυτοκίνητα Ferrari έκαναν σήμερα το πρωί την εμφάνισή τους στην πλατεία Γεωργίου και αρκετοί Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

Επίσης, τα ιταλικά αυτοκίνητα θα λάβουν μέρος στο 9ο Patras Motor Show, που πραγματοποιείται στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα δουν ακόμη περισσότερα από 300 εκθέματα, ενώ έχουν προγραμματιστεί και μία σειρά από εκδηλώσεις.

Με αφορμή την παρουσία των μελών της ιταλικής λέσχης, των υπόλοιπων συμμετεχόντων στο 9ο Patras Motor Show, καθώς και των επισκεπτών, ο Νίκος Καπετανάκης λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τονώνουν την κίνηση στην Πάτρα, αφού όλοι αυτοί οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα κατά την παραμονή τους στην πόλη».

Τέλος, οι ιδιοκτήτες των 35 Ferrari από την Ιταλία, μετά την Πάτρα θα επισκεφθούν το νησί της Κέρκυρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26