search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:45
MENU CLOSE

Αμαλία Κωστοπούλου: Κάνει κούρα ομορφιάς λίγο πριν τον γάμο της μαμάς της

15.06.2019 18:32
Αμαλία Κωστοπούλου: Κάνει κούρα ομορφιάς λίγο πριν τον γάμο της μαμάς της  - Media

 

Η Αμαλία Κωστοπούλου, η πρωτότοκη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον γάμο της μητέρας της με τον Βασίλη Κικίλια αύριο Κυριακή 16 Ιουνίου.

Η κόρη της παρουσιάστριας -η οποία μένει και εργάζεται στην Αμερική, μετά το τέλος των σπουδών της- βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης με σκοπό να βοηθήσει την Τζένη Μπαλατσινού με τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου και να ετοιμαστεί κατάλληλα και εκείνη.

Σύμφωνα με το tlife.gr, η Αμαλία Κωστοπούλου λίγες ώρες πριν την μεγάλη ημέρα βρέθηκε σε κέντρο αισθητικής προκειμένου να φροντίσει το δέρμα της και να καθαρίσει το πρόσωπό της.

Η ίδια ως λάτρης του Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία από την επίσκεψή της με τους διαδικτυακούς φίλους της τη στιγμή που είχε την μάσκα στο πρόσωπό της. Αναμφισβήτητα είναι μια κούκλα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15