search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:10
MENU CLOSE

«Γκαζώνει» το ONE του Μαρινάκη – Πότε θα εκπέμψει

16.06.2019 12:22
«Γκαζώνει» το ONE του Μαρινάκη – Πότε θα εκπέμψει - Media

 

Μέσα στον Μάιο ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπομπή του ONE Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με οκτάωρο ενημερωτικό πρόγραμμα όπου υπάρχουν οι πινελιές ψυχαγωγίας, το κανάλι αποτελεί «πρόβα» εν όψει της έκτης άδειας γενικού περιεχομένου. Όπως φαίνεται αυτή η ώρα δεν αργεί. Η Alter Ego του εφοπλιστή εξασφάλισε προσωρινή άδεια πριν από λίγες μέρες.

Όπως αναφέρει η RealNews η διαδικασία του ελέγχου μαζί με τις ενστάσεις που πιθανόν θα προκύψουν θα ολοκληρωθεί σε περίπου δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στον Αύγουστο η Alter Ego θα έχει εξασφαλίσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου.

Φυσικά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τo δημοσίευμα, οι ιθύνοντες του καναλιού δηλώνουν έτοιμοι να εκπέμψουν πρόγραμμα σχεδόν αμέσως αν και ο νόμος δίνει περιθώριο έξι μηνών. Στόχος τους είναι να πάρουν μέρος από τη διαφημιστική πίτα και να εξασφαλίσουν έσοδα. Στις άμεσες προτεραιότητες είναι οι εγκαταστάσεις κι αν το νέο κανάλι μπορεί να εκπέμψει από τις ήδη υπάρχουσες.

Φυσικά μεγάλη αλλαγή αναμένεται και σε πρόσωπα. Η εκπομπή προγράμματος είναι διαφορετική σε σχέση με το διαδίκτυο κι έτσι αναμένονται και σημαντικές μεταγραφές. Όπως αναφέρει η Realife σίγουρη πρέπει να θεωρείται η προσθήκη μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων και δελτίου στη νοηματική γλώσσα όπως ορίζει ο νόμος. Φυσικά αναμένεται και πρόσωπο για την διεύθυνση προγράμματος.

Όσον αφορά το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ήδη εκπέμπουν και στο διαδικτυακό εγχείρημα ξένες σειρές και ξένες εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Έτσι γεμίζει το πρόγραμμα το πρωί και το βράδυ όταν δεν υπάρχει ζωντανό πρόγραμμα.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:10