search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:48
MENU CLOSE

Σάλος στην Σούπερ Λιγκ από διαρροή, στα «κάγκελα» Ολυμπιακός και ΑΕΚ

16.06.2019 13:06
Τα βλέμματα στο Περιστέρι απόψε στη Super League - Media

 

Η αναστάτωση στη Σούπερ Λίγκα γύρω από το όνομα του Μέλο Περέιρα συνεχίζεται, αφού σύμφωνα με την «LiveSport» τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στην Σούπερ Λίγκα της νέας περιόδου διέρρευσαν σε συγκεκριμένους παράγοντες ΠΑΕ πριν κατατεθούν επίσημα.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, παράγοντες ενημερώθηκαν για τους διαιτητές που θα συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες και επικοινώνησαν με αυτούς που κινδύνευαν να βρεθούν εκτός πινάκων για να τους ενημερώσουν ότι παρέμειναν.

Κάτι που ενέτεινε την δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ προς τον αρχιδιαιτητή, με τις δύο ομάδες να επιμένουν στην απομάκρυνσή του, παρά τις αντιρρήσεις της FIFA.

Μάλιστα, η LiveSport φιλοξενεί δήλωση παράγοντα της Σούπερ Λίγκας που αναφέρει: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το μοντέλο που έχει επιβάλει η FIFA στην ΚΕΔ, δηλαδή η σύνθεσή της να αποτελείται από ξένους διαιτητοπαράγοντες. Το πρόβλημα το έχουμε με τον Περέιρα. Πρέπει να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΕΔ. Ας φέρουν τον Κολίνα ή ας αναβαθμίσουν τον Μαρίν. Ο Περέιρα δεν μπορεί να συνεχίσει με όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:46