search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:21
MENU CLOSE

Λάμψη, εντυπωσιακές παρουσίες και μια «εκκωφαντική» απουσία – Ο γάμος του Ράμος με την εκθαμβωτική Πιλάρ (Photos, Video)

16.06.2019 13:19
Χάος στις ΗΠΑ: 4 νεκροί από τη χιονοθύελλα (Photos | Video) - Media Gallery 5

 

Ο ποδοσφαιρικός γάμος της χρονιάς έγινε το Σάββατο στη Μαδρίτη με τον αμυντικό της Ρεάλς Σέρχιο Ράμος να παντρεύεται την Πίλαρ Ρούμπιο μετά από επτά χρόνια σχέσης, έχοντας αποκτήσει και τρία παιδιά. Η τελετή αλλά και το πάρτι που ακολούθησε είχε άρωμα ποδοσφαίρου, λάμψης αλλά και διασημοτήτων μολονότι από τον γάμο απουσίαζε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού δεν είχε καν… προσκληθεί. 

Το παρών έδωσαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη σύζυγό του Βικτόρια, ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Άλβαρο Μοράτα, ο Λούκα Μόντριτς, ο Ρομπέρτο Κάρλος κ.α.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό της Σεβίλλης με την 41χρονη Πίλαρ να λάμπει στο νυφικό που επέλεξε και τον 33χρονο Σέρχιο να είναι εμφανώς ευτυχισμένος.

Στον γάμο και το πάρτι που ακολούθησε και στο οποίο έπαιξαν μουσική οι AC/DC είχαν προσκληθεί συνολικά περίπου 500 άτομα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:16