search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:23
MENU CLOSE

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Δώσανε λέει εντολή για να συλλάβουν τα πληρώματα – Ποιον θα συλλάβετε; Θα γλείφετε μόνο την παλάμη σας

16.06.2019 14:17
Δύο «αποστάτες» προκαλούν τον Ερντογάν - Media

 

Νέο παραλήρημα Ερντογάν για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία τους προς τους εξαγωγείς, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως «όσοι βλέπουν ως κάτι απλό τις εργασίες που κάνουμε για έρευνες πετρελαίου και αερίου στην ανατολική Μεσόγειο, τότε σημαίνει πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα για το θέμα αυτό».

«Εμείς κάνουμε έρευνες στα σημεία που έχουν παραχωρηθεἰ», είπε. «Διαθέτουμε 4 πλοία, από αυτά τα δυο είναι ερευνών και τα άλλα δυο γεωτρήσεων. Αν κάποιος κάνει κάτι τότε κι εμείς μαζί με όλες τις φρεγάτες και όλα τα αεροσκάφη στεκόμαστε δίπλα τους και συνεχίσουμε τις εργασίες. Δώσανε λέει εντολή για να συλλάβουν τα πληρώματα, ποιον θα συλλάβετε; Θα γλείφετε μόνο την παλάμη σας». 

Μάλιστα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Μακρόν και ανέφερε πως «ο πρόεδρος της Γαλλίας λέει πως θέλει να φύγουμε από εκεί. Εσύ τι λες ρε! Εμείς έχουμε ακτές εκεί και είμαστε εγγυητές στην Κύπρο όπως και η Ελλάδα και η Αγγλία. Ποιος είσαι εσύ; O δικηγόρος τους;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:22