search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47
MENU CLOSE

Πού θα βρέξει τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος

16.06.2019 14:27
Καιρός: Ποδαρικό με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους κάνει ο Αύγουστος - Media

 

Τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Δευτέρας. 

Οι άνεμοι στα δυτικά πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, όπου τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά.

Ο καιρός τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος

Βαθμιαία στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας αλλά και στην Κρήτη αναμένονται σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 5 και την ημέρα τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47