search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:17
MENU CLOSE

Γαμός Μπαλατσινού – Κικίλια: Παραδοσιακός, μίνιμαλ και σικ – Όλα όσα «έπιασε» ο φακός (Photos)

16.06.2019 16:34
Γαμός Μπαλατσινού - Κικίλια: Παραδοσιακός, μίνιμαλ και σικ - Όλα όσα «έπιασε» ο φακός (Photos) - Media

Όπως κάθε νύφη στην ομορφότερη ημέρα της ζωής της, έτσι και η Τζένη Μπαλατσινού έλαμπε από ευτυχία δίπλα στον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη Κικίλια, αλλά και από ομορφιά μιας και το υπέροχο νυφικό της τόνιζε τις τέλειες αναλογίες της.

Tο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού.

Bασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσίνου τήρησαν όλες τις παραδόσεις, αφού η νύφη έγραψε στη σόλα του παπουτσιού της τις ανύπαντρες φίλες της και ο κουμπάρος του γαμπρού τον… ξύρισε πριν το γάμο.

Και η φωτογραφία απο την μπομπονιέρα:

Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε λευκά πέδιλα με δαντελένιες λεπτομέρειες.

Συνοδευόμενη από τον γιο της Μάξιμο έφτασε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκκλησία.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έλαμπε φορώντας το εντυπωσιακό νυφικό της, το οποίο είναι δημιουργία του οίκου Zeus & Dione, με την Μαρέβα Μητσοτάκη να βρίσκεται δίπλα στο φιλικό της ζευγάρι σ’ αυτή την ευτυχισμένη στιγμή. 

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε κανείς ήταν να σχολιάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος την χαρμόσυνη είδηση για την πρώην σύζυγό του. Στην εκπομπή «Όλα λάθος», μάλιστα, συνέβη κάτι απίστευτο! Ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα βίντεο αφιέρωμα στον γάμο του ζευγαριού. «Όσοι παντρεύτηκαν και όσοι θα παντρευτούν να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Να ζήσουν και να είναι καλά για πάντα. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι», αρκέστηκε να πει στο φινάλε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Στον γάμο παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι δυο αντιπρόεδροι της ΝΔ Γεωργιάδης και Χατζηδάκης, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, o Eυρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο εκδότης της RealNews, δημοσιογράφος και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου, με τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη. 

Καλεσμένοι ήταν επίσης οι  Περικλής Κονδυλάτος και Βασίλης Ζούλιας, η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Απόστολος Μητρόπουλος, καθώς και η Εύα Αντωντοπούλου. 

Την παράσταση έκλεψαν οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10