search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:38
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν αισθάνομαι Τουρκόσπορος, αλλά Αρχαίος Έλληνας!» – «Μόνο τυφλός δεν βλέπει την ομοιότητά μου με τον Μέγα Αλέξανδρο» (Video)

16.06.2019 18:53
Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν αισθάνομαι Τουρκόσπορος, αλλά Αρχαίος Έλληνας!» - «Μόνο τυφλός δεν βλέπει την ομοιότητά μου με τον Μέγα Αλέξανδρο» (Video) - Media

 

Η κάμερα της εκπομπής Όλα Λάθος, συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα και απάντησε στα σχόλια που έγιναν σχετικά με την δήλωση του ότι μοιάζει στον Μέγα Αλέξανδρο.

«Εγώ όταν κάνω δηλώσεις ξέρω πολύ καλά τι λέω! Αυτοί που παραποιούν τις δηλώσεις μου δεν ξέρουν καλά ούτε τι ακούνε, ούτε τι λένε! Εγώ δεν είπα ότι είμαι απόγονος του Μέγα Αλεξάνδρου για να κάνουν όλα αυτά τα σκωπτικά, ηλίθια, βλακώδη και κομπλεξικά σχόλια. Είπα ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, όχι ότι είμαι απόγονος του! Ο Πάνος Βλάχος με υπερασπίστηκε με μια ανάρτηση του στα social media! Είναι τόσο κακό δηλαδή κάποιος να μοιάζει με κάποιον άλλον; Δεν αισθάνομαι Τουρκόσπορος, αλλά Αρχαίος Έλληνας! Πρέπει να είναι τυφλός κάποιος για να μη βλέπει την ομοιότητα μου με τον Μέγα Αλέξανδρο! Ήμουν 33ος που κατέθεσα στεφάνι στο μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου που πέθανε στα 33. Τυχαίο; Δεν με φοβίζει ο χρόνος και ο θάνατος! Εγώ δεν είμαι υπέρ του σεξ! Καλύτερα να χαίρεσαι μόνος σου το σεξ αν δεν υπάρχει αγάπη», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:37