search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:07
MENU CLOSE

Ο ALPHA απασφάλισε: Χειμώνας γεμάτος τηλεπαιχνίδια και σειρές – Τι θα δούμε

17.06.2019 13:30
Ο ALPHA απασφάλισε: Χειμώνας γεμάτος τηλεπαιχνίδια και σειρές – Τι θα δούμε - Media

 

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σχεδιάζουν στον ALPHA.

Το κανάλι της Κάντζας βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης τις τελευταίες εβδομάδες και φυσικά στόχος είναι και πάλι η κορυφή την χρονιά που έρχεται. Η συνταγή θα είναι η ίδια και θα περιλαμβάνει ελληνικές σειρές αλλά και τηλεπαιχνίδια.

Το Τατουάζ και το Σόι μπορεί να μην υπάρχουν στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν ωστόσο θα προστεθούν καινούργιες παραγωγές. Οι ήδη υπάρχουσες σειρές θα παρουσιαστούν αλλαγμένες τη νέα σεζόν.

Αρκετές αλλαγές θα έχει η σειρά «Έλα στη θέση μου» που θα συνεχιστεί.

Η κωμική σειρά όπως αναφέρει το «TV Έθνος» θα διατηρήσει την βασική ομάδα των πρωταγωνιστών της. Όπως σημειώνεται θα παραμείνει στη ζώνη των 20:00 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αμέσως μετά όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα θα ακολουθεί η ελληνοκυπριακή παραγωγή «Αστέρια στην άμμο» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη.

Στην prime time ζώνη του καναλιού θα βρίσκεται η νέα δραματική βασισμένη βασισμένη στην ισπανική επιτυχία «Love After Love». Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν η Μαρίνα Καλογήρου και ο Αντώνης Καρυστινός και όπως αναφέρει το «TV Έθνος» θα μεταδίδεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Για έκτη σερί σεζόν θα μεταδίδεται η Μουρμούρα με πολύ λίγες αλλαγές, ενώ μία με δύο φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται η νέα κωμική σειρά «Κρατάς Μυστικό». Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου θα μετακομίσει κατά πάσα πιθανότητα ο Χρήστος Φερεντίνος με το Super Deal.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03